100% fog érzéstelenítés

A fogászati beavatkozásoknak nem kell többé fájdalmasnak lennie. Próbálja ki a Pont32 szolgáltatásait 100% érzéstelenítés mellett!

fog érzéstelenítés
érzéstelenítés szolgáltatás

Miért a Pont32?

Rendelőnkben kizárólag tapasztalt szakorvosok dolgoznak, akik különösen nagy figyelmet szentelnek a megfelelő minőségű és mennyiségű érzéstelenítésre. Korszerű hatóanyagokkal és eljárásokkal érjük el a fájdalommentes kezeléseket. Ez a Pont32 100 százalékos fog érzéstelenítés.

Mindenki tart az injekciótól, de nálunk nem kell félnie

Az érzéstelenítés az alábbi lépésekből áll:

  • Minden esetben először bekenjük az ínyt a szúrás helyén egy speciális, érzéstelenítő hatású zselével. Ezt nagyon kedvelik a páciensek, mert egyrészt jó ízű, másrészt már önmagában elég erősen elzsibbaszt.
  • Ezt követően egy rendkívül vékony tűvel, direkt ehhez kifejlesztett eszközzel egy gyorsan ható érzéstelenítőt adunk be (Ubistein Forte), amivel teljesen fájdalom nélküli kezelés érhető el.
  • A beavatkozás előtt ellenőrizzük, hogy teljesen elzsibbadt-e a kezelendő terület, és ha a páciens nem biztos benne, további érzéstelenítőt juttatunk be, amivel 100%-osan garantálni tudjuk, hogy a kezelés nem jár fájdalommal.
Halasi Zsuzsanna

Halasi Zsuzsanna

praxis manager

Fogászati problémája van?

Segítünk fogai épségének, szépségének a visszaállításában és megőrzésében. Foglaljon nálunk időpontot!