Békási Anita

„Rengeteg fogászati probléma megelőzhető a megfelelő szájhigiénés módszerek kiválasztásával. Ebben szeretnék segíteni a pácienseknek, hogy minél több időt, energiát és pénzt spóroljanak a fogászati kezeléseken.”

Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Jelenleg boldog kismama

Végzettség:

  • Fogászati asszisztens (Meta-Don Bosco Szakközépiskola)
  • Klinikai fogászati higiénikus (Meta-Don Bosco Szakközépiskola)
  • Nyelvtudás: német

Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Végzettség:

  • Fogászati asszisztens (Bókay János Humán Kéttannyelvű Szakközépiskola)
  • Klinikai fogászati higienikus (Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola)
  • Nyelvtudás: angol, olasz, bolgár

Jelenleg boldog kismama

2006-ban végeztem, mint fogászati asszisztens, 1 évvel később a dentálhigiénikusi gyakorlatot már a Pont 32 fogászaton szereztem. A mindennapos asszisztálás mellett további olyan szervezési feladatokkal bővült a munkám, mely révén hatékonyan tudom a fogorvosok és a rendelő zökkenőmentes munkáját is biztosítani.

Dentálhigiénikusként nagyon fontosnak tartom a preventív szemléletmódot, mely során hiszem, hogy kellő odafigyeléssel csökkenthetjük a fogorvosi rendelőben töltött időt, ezáltal pénztárcánkat is kímélhetjük.

Középiskolában a bolgár és az angol nyelv mellé az olaszt választottam, mely a mai napig a legkedvesebb a szívemnek, ha tehetem mindig Olaszországba térek vissza egy-egy feltöltődés erejéig. Igyekszem nem csak a munkámba, de a mindennapjaimba is beépíteni azt a pozitív személetmódot, mely e déli népeket jellemzi.