Esztétikai fogászat

Ön is szeretné, ha fogpótlása, fogtömése teljesen olyan lenne, mint egy természetes fog? 

Ez ma már könnyedén lehetséges.

Gyönyörű mosoly esztétikai fogászattal

A fogak egészsége mellett az egyik leggyakoribb vágyunk az elbűvölő mosoly és gyönyörű fogsor elérése. Ki ne szeretne lenyűgöző mosollyal megjelenni egy állásinterjún vagy egy jeles eseményről készült képen. Ebben segít az esztétikai fogászat, amely arra törekszik, hogy minél természetesebb, hibáktól és rendellenességektől mentes fogsort biztosítson a pácienseknek.

Mivel foglalkozik az esztétikai fogászat?

Minden fogorvos és szájsebész esztétikus munka elvégzésére törekszik, hogy minél jobban illeszkedjen egy fog, egy korona a fogsor egészéhez. Ha valaki esztétikailag kifogástalan fogsort szeretne akár a munkája, akár a magabiztosságának növelése érdekében, akkor érdemes az esztétikai fogászati kezelést választania. Ilyenkor a fogak színét, szennyezettséget, méretét, elhelyezkedését is megváltoztatja a fogorvos az előnyösebb megjelenés érdekében. Természetesen továbbra is fontos hangsúlyt kap a fogak tartóssága és használhatósága is a külsőségek mellett.

Milyen a szép, esztétikus mosoly és fogsor?

A szépség mindig szubjektív, személytől függő. Az egyik legfontosabb szempont a harmónia és szimmetria megvalósítása a fogak, ajkak egymáshoz viszonyított elhelyezkedésében. Ennek elérésekor az egész arc szimmetriája is javul. Ez nem csak a külső szemlélők számára lesz nyilvánvaló, de a saját közérzetünk is javul minden egyes alkalommal, amikor a tükörben szemléljük mosolyunkat, fogainkat. A kezelések során nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges és tartós eredményekre: a lepedéktől mentes fehér fogakon és az erős ínyen ez egyből látható is lesz.

Pácienseink két típusú szolgáltatást választhatnak: amennyiben a fogsor egy kis része igényel beavatkozást, lehetőséget biztosítunk például az esztétikus tömés, fémmentes fogpótlás, fogfehérítés vagy kerámia héjak felvitelére. A teljes körű esztétikai fogászat szolgáltatásunk pedig a smile-design mosolytervezés menüpont alatt érhető el. Amennyiben a teljeskörű szolgáltatást választja, több specialista működik együtt a tökéletes végeredmény érdekében: előzetesen megtervezünk egy átlátható programot, ami a szükséges beavatkozásokat és a kezelések ütemezését tartalmazza.

Miért válassza a Pont32 Esztétikai Fogászatot?

A modern technikának és a minőségi anyagoknak köszönhetően az általunk készített fogpótlások élettartama hosszabb
A beavatkozást gondos tervezés előzi meg, hogy az elkészült tömés vagy fogpótlás tökéletesen esztétikus és természetes legyen
Különös figyelmet fordítunk az íny egészségének megőrzésére, hogy az ínygyulladást, ínysorvadást megelőzzük, illetve elkerüljük a régi koronáknál látható „kékes szegély” kialakulását.

Kapcsolódó szolgáltatások

Esztétikus tömés >

Érzékeny a foga a hidegre vagy az édességre? Elszíneződött egy régi tömése? Ne habozzon! Jöjjön el rendelőnkbe, hogy még idejében észrevegyük, mi okozza panaszait. Kizárólag esztétikus, fogszínű tömőanyagokkal dolgozunk, így képesek vagyunk visszaadni fogainak az eredeti formáját, színét, és rágóképességét.

Fogfehérítés >

A fogfehérítést sok tévhit övezi. A közhiedelemmel ellentétben a fogakat nem károsítja, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy az Ön mosolya is szép, fehér legyen. Ne érezze magát kellemetlenül elszíneződött fogai miatt!

Fémmentes fogpótlások >

Harmonikus, csillogó mosoly, ami illik az Ön személyiségéhez és arcához

  • tökéletesen élethű fogak
  • gyulladásmentes, egészséges íny
  • nincs rá allergia
  • visszaadják letöredezett, elszíneződött fogai fiatalságát

Kerámia héjak >

Ön is szeretne tökéletes, fehér fogakat? Szeretne újra fiatalos mosolyt akár 10 nap alatt?

  • Élethű, szabályos, fehér fogak
  • Megfiatalodik a mosolya, akár 10 évet is letagadhat
Halasi Zsuzsanna

Halasi Zsuzsanna

praxis manager

Fogászati problémája van?

Segítünk fogai épségének, szépségének a visszaállításában és megőrzésében. Foglaljon nálunk időpontot!