Fogékszer

A szabályos, hófehér fogakat egy csillogó fogékszerrel még lenyűgözőbbé lehet varázsolni. Kérjen időpontot rendelőnkbe, ha Ön is ékkővel szeretné még elbűvölőbbé tenni mosolyát!

fog érzéstelenítés
érzéstelenítés szolgáltatás

Fogékszer felragasztása a Pont32 rendelőben

A szép mosoly óriási magabiztosságot ad a mindennapokban: sikeresebbek vagyunk emberi kapcsolatainkban és önmagunk tudunk lenni, ha merünk széles szájjal nevetni. Az esztétikai fogászat mindig is rendelőnk egyik kiemelt területe volt: nálunk a professzionális fogfehérítés mellett fogékszer felragasztására is van lehetőség.

A beavatkozás során a dentálhigiénikus kollégánkkal megtervezheti a fogékszer helyét és típusát, ami gyakran Swarovski kristály, de egyéb díszítés is készülhet. A fog alapos megtisztítása és leszárítása után néhány perc alatt fel is ragasztjuk az apró kövecskét. A beavatkozás kevesebb mint 20 percet vesz igénybe.

Fogékszer tévhitek

  • Nem fájdalmas: pácienseink döntő többsége attól fél a legjobban, hogy a fogékszer rögzítése fájdalommal jár. Szerencsére ez a fajta szépészeti beavatkozás teljesen fájdalommentes.
  • Nem esik le a fogról: a rendelőnkben készített ékszer hosszú éveken át a mosoly dísze maradhat.
  • Nem kell fúrni a fogat: fogorvosaink egy speciális fogászati ragasztó segítségével applikálják fel az apró kristályt a fogzománcra. Az ékszer felhelyezése csupán a felület megtisztításából és szárításából áll: sem érzéstelenítésre, sem a fog szerkezetének megbontására nincs szükség.

El lehet távolítani a fogékszert?

Az egyik legnagyobb előnye, hogy a tetoválásokkal, plasztikai műtétekkel ellentétben a fogékek bármikor könnyedén eltávolítható. Ha csak az a gondolat tartja vissza Önt a kipróbálásától, hogy netán örökké együtt kell élnie egy fogdísszel, akkor megnyugtatjuk: ha meggondolná magát, mi néhány perc alatt leszedjük.

Az eltávolítás után – csakúgy, mint a rögzített fogszabályozásnál – a fogak felületét simára polírozzuk és megszabadítjuk a ragasztómaradványoktól, hogy mosolya természetes fényében ragyoghasson tovább.

Ön is régóta fontolgatja a fogékszer viselését? Jelentkezzen be rendelőnkbe és mi megtervezzük tökéletes mosolyát!

Halasi Zsuzsanna

Halasi Zsuzsanna

praxis manager

Fogászati problémája van?

Segítünk fogai épségének, szépségének a visszaállításában és megőrzésében. Foglaljon nálunk időpontot!