Garancia

A Pont32 Fogászaton végzett kezelésekre a következő garanciák érvényesek. A garancia feltétele évente (implantátumok esetén 6 havonta) kontrollon és szükség esetén szájhigiénés kezelésen való megjelenés.

Tömés

2 év garancia. Ha a garancia ideje alatt inlay-t (betét) vagy koronát kell a tömés helyett a fogra készíteni, akkor ezek árába beleszámít a tömés ára. Nem tartozik bele a garanciába a fog gyökérkezelése, de gyökértömés után a fedőtömés garanciális 2 éven belül, vagy az új inlay, korona árába beleszámít a korábbi tömés ára.

Seb utókezelése (csíkozás, átöblítés)

A rendelőnkben végzett fogeltávolítás, resectio, implantálás után a seb szükség szerinti utókezelése (csíkozás, átöblítés, varratszedés) ingyenes.

Fogpótlások (inlay is)

2 év garancia rendeltetésszerű használat esetén.

Rendelőnkben készített fogpótlás alatti pillérfog kezelése (gyökértömés, gyökércsúcs-resectio, kürett, stb) nem garanciális. Ha a pillérfog vagy implantátum károsodása miatt a fogpótlást el kell távolítani és újat készíteni, akkor az új pótlás árába 2 évig beleszámít az előző fogpótlásra kifizetett költség. Kivehető fogpótlás alábélelése, precíziós elhorgonyzás betétjének cseréje nem garanciális, mert ez a fogpótlás karbantartásához tartozik.

Gyökértömés

Panaszok esetén 6 hónapig garanciális a gyökértömés cseréje vagy a gyökértömött fog eltávolítása. Nem esik garancia alá a gyökértömött fog gyökércsúcs resectioja. Ha a gyökértömött fogat 6 hónapon belül ki kell húzni, akkor az eltávolított fog pótlásának költségeibe beleszámít a gyökértömött fogra kifizetett költség (inlay, korona, fedőtömés, stb. ára).

Implantátum

10 év garancia. Ha az implantátum nem csontosodik be és el kell távolítani, akkor vagy egy másik implantátum beültetése garanciális vagy az új (másik típusú) pótlás árába beleszámít a beteg által az implantátumra kifizetett költség. Ha a garancia ideje alatt az implantátumra készített fogpótlást az implantátum kilökődése miatt el kell távolítani, akkor a „Fogpótlások”-nál feltüntetett garancia érvényes az implantátumokra készített fogpótlásra. Nem tartozik a garanciális kezelések körébe az implantátum szükség szerinti utókezelése (tisztítás, kürett).

Halasi Zsuzsanna

Halasi Zsuzsanna

praxis manager

Fogászati problémája van?

Segítünk fogai épségének, szépségének a visszaállításában és megőrzésében. Foglaljon nálunk időpontot!