Halasi Zsuzsanna

fogászati praxis manager

“Életem során mindig is elsődleges szempontnak tartottam, hogy emberekkel dolgozhassak együtt. Munkám során fontosnak tartom pácienseink, ügyfeleink és kollégáink irányába is az udvarias, segítőkész hozzáállást. Hiszem, hogy pozitív kommunikációval kölcsönös elégedettségre tehetünk szert.”

Végzettség:

  • Közgazdász idegenforgalom szálloda szakon (Heller Farkas Főiskola – BA képzés)
  • Közgazdász turizmus desztinációs menedzsment szakon (Budapesti Kommunikációs Főiskola –  MA képzés)
  • Nyelvtudás: angol, spanyol

Bemutatkozás

Tanulmányaimat idegenforgalom-szálloda szakon végeztem, és már akkor tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni. Szakmai gyakorlatomat Angliában szereztem, mely során rengeteg különböző kultúrájú emberrel ismerkedtem meg. Mind közül a spanyol kultúra volt rám leginkább hatással, így szabadidőmben jelenleg ennek a nyelvnek az elsajátításával foglalkozom; ha lehetőségem adódik rá, legszívesebben Spanyolországban teszem mindezt.

A fogászati szakmával először egy külföldiekre specializált magánrendelőben kerültem kapcsolatba, de volt szerencsém 5 csillagos szállodában és multinacionális környezetben is kipróbálnom a képességeimet.

A Pont 32 fogászaton a páciensek koordinálásán túl igyekszem minden olyan háttértámogatást megadni, mely a rendelő hatékony működéséhez elengedhetetlen, illetve fontosnak tartom a családias, kellemes légkör fenntartását kollégáim és főnökeim körében egyaránt.