Munkatársak

Fiatalos csapatunk minden tagja folyamatosan azon dolgozik, hogy az Ön mosolya mielőbb újra ragyogó, egészséges és magabiztos legyen. Ismerje meg munkatársainkat és foglaljon időpontot rendelőnkbe!

Dr. Kis Tamás fogorvos

Dr. Kiss Tamás

Implantológus, fogorvos, szájsebész

“A szájsebészeti beavatkozások sok emberből szorongást, félelmet váltanak ki. Alapelvem, hogy ezeket a kezeléseket is lehet fájdalom- és stresszmentesen, kíméletesen végezni, hogy ne maradjon pácienseinkben kellemetlen emlék.”

Dr. Pallér Zsófia fogászat vezető

Dr. Pallér Zsófia

Fogorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

“Célom, hogy a pácienseim magabiztosan tudjanak mosolyogni, ezért a legmodernebb technikák és anyagok alkalmazásával, fájdalommentes kezelésekkel igyekszem mindenkinek a legjobb ellátást nyújtani.”

Pont32 Fogászat Bérczy Kinga

Dr. Bérczy Kinga

Dentaoalveolaris sebész szakorvos

“Munkám során maximális precizitásra törekszem, miközben igyekszem a szájsebészeti beavatkozásokról kialakult félelmeket eloszlatni. Fontos számomra, hogy pácienseim elégedetten távozzanak, és ne legyen semmilyen rossz emlékük a kezelésekről.”

Dr. Valentovics Anna Pont32 Fogászat és Szájsebészet

Dr. Valentovics Anna

Fogszakorvos

“Szeretném pácienseimet az egészséges és szép mosoly elérésében segíteni, korszerű elveket követő kezelésekkel, a lehető legnagyobb gondossággal.”

Pont32 Fogászat Orosházi Kata

Dr. Kántor Anna

Fogorvos
Boldog kismama

„Munkám során arra törekszem, hogy a páciens bizalommal forduljon felém és a fogászati kezelés csak egy jó emlék maradjon. Ezért visszatérő pácienseimnél szeretem látni, ha kezelésre mosolyogva érkezik és elégedetten távozik. Fontos számomra, hogy az elkészült munka mind esztétikailag, mind funkcionálisan hosszútávon megfeleljen.„

Dr. Fazekas Vera fogász

Dr. Fazekas Vera

Parodontológia szakorvosa

„Türelemmel és gondoskodással szeretem a pácienseim problémáit megoldani, hogy a fogorvos felkeresése ne egy sokáig halogatott kellemetlenség, hanem egy teljesen természetes és rendszeres gondozás legyen. Parodontológusként elsősorban az íny és a fogágy betegségeinek a gyógyításával foglalkozom.”

Dr. Reichhart Dalma fogorvos

Dr. Reichhardt Dalma

Fogszakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

“A fogorvosnál sok ismeretlen fogalommal találkozhatunk. Miért ne lehetne ez másként? Ezért törekszem arra, hogy már az első alkalommal részletesen megismertessem a kezelések folyamatát a pácienssel. Így nyugodt szívvel térhetnek vissza a jövőben a leendő kezelésekre.”

Pont32 Fogászat Koronkai Nikoletta

Koronkai Nikoletta

Dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

“Asszisztensnőként fontosnak tartom, hogy hozzájáruljak a nyugodt légkör megteremtéséhez, ahol pácienseink fájdalommentes kezelésben részesülhetnek.”

Szalai Zsófia Pont32

Szalai Zsófia

Dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

“A szakmaiság mellett fontosnak tartom a nyugodt, barátságos légkör megteremtését. Hiszem, hogy a nyitottság pácienseink irányába, eloszlatja félelmüket már a kezelés megkezdése előtt.”

Pont32 Fogászat Balatoni Bettina

Balatoni Bettina

Dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

“Hiszem, hogy egy kedves mosollyal és udvarias fellépéssel rengeteget segíthetünk azon, hogy a páciensek félelmeit eloszlassuk már a kezelés megkezdése előtt.”

Pont32 Fogászat Bohács Laura

Bohács Laura

Fogászati asszisztens

“Asszisztensként fontosnak tartom, hogy mind a szájsebészeti, mind az egyéb fogászati kezelések alatt a páciens úgy érezze, nincs mitől félnie, mert jó kezekben van.”

Pont32 Fogászat Dr. Alföldi Ágnes

Dr. Alföldi Ágnes

Fogszakorvos, konverzáló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

“A jó munkához idő kell. De barátságos környezetben, optimális feltételek és maximális odafigyelés mellett ez az idő hamar elröpül. Az elégedetten, panaszmentesen kontrollra visszatérő betegek igazolják, hogy minden kezelésre szánt perc jó befektetés volt és kamatostul megtérült.”

Haris Anikó Recepciós Pont32 Fogászat és Szájsebészet

Haris Anikó

Recepciós

“Recepciósként elsődlegesnek tartom a pozitív, segítőkész hozzáállást, a barátságos légkör megteremtését, még azelőtt, hogy a páciens találkozna orvosával.”

Halasi Zsuzsanna

Fogászati praxis manager

“Életem során mindig is elsődleges szempontnak tartottam, hogy emberekkel dolgozhassak együtt. Munkám során fontosnak tartom pácienseink, ügyfeleink és kollégáink irányába is az udvarias, segítőkész hozzáállást. Hiszem, hogy pozitív kommunikációval kölcsönös elégedettségre tehetünk szert.”