Rólunk

Fiatalos csapatunk minden tagja folyamatosan azon dolgozik, hogy az Ön mosolya mielőbb újra ragyogó, egészséges és magabiztos legyen. Kizárólag minőségi anyagokkal és a legmodernebb módszereket alkalmazva dolgozunk. Tapasztalt szakemberek választják ki az Ön számára leginkább megfelelő kezelést.

Munkatársaink >

Rendelőnkben 8 tapasztalt fogorvos és 3 dentálhigiénikus áll rendelkezésére bármilyen fogproblémával forduljon is hozzánk. Implantológus, fogorvos, arc-, állcsont-, szájsebész, fogszakorvos, a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosai és a paradontológia szakorvosai mindannyian profik a saját területükön és egymást segítve nyújtják a lehető legjobb kezelést Önnek.

Rendelőnk >

Fogászati rendelőnk 1997-ben azzal a céllal jött létre, hogy elérhetővé tegyük a legmodernebb fogászati kezeléseket és megoldásokat pácienseink számára. Célkitűzésünk, hogy az Ön mosolya mielőbb újra ragyogó, magabiztos és egészséges legyen. Több nyelven beszélő asszisztensi és háttértámogató csapat segíti munkánkat abban, hogy Ön elégedetten távozhasson rendelőnkből. Látogasson el hozzánk, hogy egy konzultációt követően, személyre szabottan segíthessünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb kezelést.

Halasi Zsuzsanna

Halasi Zsuzsanna

praxis manager

Fogászati problémája van?

Segítünk fogai épségének, szépségének a visszaállításában és megőrzésében. Foglaljon nálunk időpontot!