Smile Design Mosolytervezés

Fiatalos mosoly tökéletes fehér fogakkal akár 10 nap alatt: kérjen időpontot smile design mosolytervezés szolgáltatásra!

smile design mosolytervezés szolgáltatás
smile design mosolytervezés ikon

Mikor érdemes elvégezni a smile design mosolytervezést?

A fogsor hibái kellemetlenek lehetnek mind egészségügyi, mind esztétikai szempontból. Ha az alábbi problémák közül bármelyikre megoldást keres, jelentkezzen be hozzánk konzultációra:

  • Elülső fogai kopottak, megrövidültek
  • Rések vannak a fogai között, ami zavarja Önt
  • Sérülés miatt letört a fogából egy darab
  • Zománchibák láthatóak a fog felszínén
  • Elszíneződések, repedések vannak fogain
  • Régi nagy kiterjedésű tömések vannak a frontfogaiban
  • Szabálytalan tengelyállásúak a fogai, de nem szeretne fogszabályzót

Mit jelent a Smile Design Mosolytervezés?

A smile design nem egy konkrét kezelés, hanem egy fogászati irányzat. Lehetővé teszi, hogy a páciens karakteréhez leginkább passzoló, harmonikus mosolyt tudjunk kialakítani. Figyelembe vesszük a páciens személyiségét, arcformáját, arcszimmetriáját, életkorát és ennek megfelelően végezzük el a fogpótlást vagy restaurációt.

Első lépésben egy konzultáció keretében megbeszéljük, mit nem szeret a mostani mosolyán. Ezt követően megtervezzük a szükséges kezeléseket. Fotókat készítünk Önről, a fogairól, az arcáról, hogy eldönthessük, milyen fogforma illik Önhöz.

Következő lépésben lenyomatot veszünk a mostani helyzetről, és erre a lenyomatra a fogtechnikus elkészít viaszból egy mintázatot Önnek, amin látszik, milyenek lesznek az új fogai. Ezt a mintázatot a fogorvos műanyagból elkészíti az Ön fogaira próbaképpen (még mindenféle csiszolás, beavatkozás nélkül), így már előre láthatja a tükörben vagy fényképen, milyenek lesznek az új fogak. Ilyenkor közösen megbeszéljük, milyen kezelés lenne Önnek a legmegfelelőbb. Ez a kezelés lehet kerámiahéj, fémmentes korona, direkt kompozit héj vagy élkiegészítés is.

Halasi Zsuzsanna

Halasi Zsuzsanna

praxis manager

Fogászati problémája van?

Segítünk fogai épségének, szépségének a visszaállításában és megőrzésében. Foglaljon nálunk időpontot!